Aigle Giboulee vintergummistøvler – Testfamilien
Angulus Tex-støvle

Aigle Giboulee vintergummistøvler

Vores tester Nina har sammen med datteren Isabella testet Aigle Giboulee vintergummistøvler fra Growingfeet.dk.
IMG_20150923_135644
Nina fortæller:
“Vi har testet lækre gummistøvler med skønt blødt og varmt for. Støvlerne er flotte og med snøre foroven, så de kan strammes ind, så barnet bedre undgår at få noget ned i støvlen.
billede 2 aigle-growingfeet
Isabella synes, de er gode at have på, og dejligt nemme at få af og på. Hun har både haft dem på i børnehave og en tur i skoven, og de holdt fødderne varme og tørre.
billede 3 aigle-growingfeet
Som mor er jeg glad for, at sålen kan tages op, så den nemmere kan tørre, hvis hun f.eks. har svedt lidt om fødderne, og det er også nemmere at teste, om størrelsen er god nok.
Selve pakken kom fra Growingfeet.dk med en lille hilsen og en pose vingummi.
Billede 4 aigle-growingfeet
Jeg fik besked, inden den blev leveret, og det hele foregik på en meget professionel måde og med returseddel og label til returforsendelse med posten, hvis der skulle være noget galt med støvlerne, eller hvis de ikke passede. Fantastisk service – de har bare styr på det!”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD. Støvlen kan bruges hen over vinteren, hvis vi får en “våd” vinter.
Holdbarhed: GOD. Støvlerne er kun brugt i løbet af de sidste 5-6 uger, men virker holdbare.
Pris: MIDDEL. De koster 399,95 kr., så de matcher meget godt prisen på andre gummistøvler – men det er også en del penge, da børn som regel kun kan passe fodtøj én sæson, og man også skal ud at investere i vinterstøvler mm.
Kvalitet: GOD. Lækkert for!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus Tex-støvle