Mollies Blommers – Testfamilien
Brunch hos Wulff og Konstali

Mollies Blommers

Vores testere Karina og Christina har sammen med deres små døtre Ella og Filippa testet bloomers fra @molliesbloomers på Instagram – www.babyluksus.dk.

IMG_6853    IMG_3664

Karina fortæller:

?Min datter Ella på 1 ½ år har testet et par bloomers fra @molliesbloomers. Jeg havde allerede været inde for at lure lidt, inden vi fik tilbudt at teste et par. Der er et lækkert udvalg af bloomers til piger i det skønneste stof; virkelig fint og feminint. 

IMG_6879

Jeg valgte et par i libertystof med fjer på, som har et strejf af gråblå, og bagpå er der de fineste flæser. Selvom de er håndsyet, er der en fin detalje med et mærke/vaskeanvisning i, hvilket viser mig, at hun kræser om detaljerne.

IMG_7140

Pakken kom ret hurtigt med posten; de var pakket flot ind, og der var sendt lækker chokolade med til moderen.  

Pasformen er rigtig god. Jeg var nemlig lidt i tvivl om, hvorvidt de ville blive for stramme til min datter, som ikke har de tyndeste lår. 

Men de sidder virkelig perfekt samtidig med, at der stadig er masser af bevægelsesfrihed i dem. 

 IMG_7068

Man kan godt sige, at de bloomers vi har testet, har været udsat for lidt af hvert, for første gang, Ella havde dem på i dagpleje, blev der spildt makrel i tomat på dem. Jeg har vasket dem på 40 grader i Neutral vaskepulver, og selvfølgelig ingen skyllemiddel/tørretumbling. Pletterne er gået af uden pletfjerning eller andet. 

De fleste har nok en opfattelse af, at bloomers kun kan bruges om sommeren, men jeg synes faktisk, de kan bruges hele året rundt: Om vinteren med tykke strømpebukser og strik og om sommeren selvfølgelig med bare ben og sandaler. 

 IMG_7173    IMG_7162

Stoffet er ret tyndt og fint i det, men i en super god og holdbar kvalitet. Det eneste minus er, at  undertøj/bleer med mønster skinner igennem stoffet, men det er vist bare en mindre detalje i forhold til alle de andre positive ting, jeg har at sige om dem.?  

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – god pasform og mange anvendelsesmuligheder.

Holdbarhed og kvalitet: God – rigtig fin og holdbar kvalitet. Eneste minus er, at stoffet/flæserne krøller lidt.

Pris: God – prisen på 400 kr. er lidt høj, men idet de kan bruges både sommer og vinter og til hverdag og fest, synes jeg faktisk, det er en okay pris, fordi kvaliteten er rigtig god.

 

Christina fortsætter:

?Vi har til vores datter Filippa på 1 ½ år har været så heldige at få lov at teste et par bloomers. Der var god vejledning mht. størrelsen, og jeg modtog dagen efter den fineste pakke, hvor de fine bloomers var pakket ind i skønt silkepapir.

IMG_3663

De er håndlavet og meget delikat udført med den sødeste flæse bagpå. Indeni er der den fineste mærkat med vaskeanvisning og og påskriften ?Handmade, 100% bomuld, 100% kærlighed?. Det er sådanne skønne detaljer, jeg sætter pris på. De koster 400 kr. parret og laves i str. 62-110. De fåes i mange forskellige smukke libertystoffer, og der kommer løbende nye stoffer at vælge imellem. Kvaliteten er god, og selvom de er syet i noget fint stof, har de holdt til al den leg, Filippa har udsat dem for. Hun har endda haft dem på til udeleg. Dette er dog ikke noget, jeg vil anbefale, for det er de næsten for fine til. Her i foråret har Filippa brugt dem enten med strømpebukser eller leggings under, men jeg glæder mig til sommer, hvor de selvfølgelig skal bruges med bare ben.?

    IMG_4023   IMG_3668

Nytteværdi: Meget god – de sidder godt og ikke for stramt hverken på mave eller lår. Filippa er dog en slank pige, men med den gode vejledning, der følger med, tænker jeg ikke, der kommer problemer for det enkelte barn. Jeg synes, de er helt normale i størrelsen, men et par ?shorts? kan ofte bruges over en længere aldersperiode, da de ikke på samme måde bliver for små/for korte, så jeg tror, man vil kunne have glæde af sådan et par i længere tid end normale bukser; især, hvis man burger noget under, når det som nu er for koldt med bare ben.

Holdbarhed: Meget god – i den periode, vi indtil nu har testet dem, har de holdt til alt, hvad man kan forvente, og mere til. Som skrevet har Filippa leget i dem både ude og inde, og de er også blevet vasket, og de ser stadig ud som nye.

Pris: God – de er håndlavet, og der ligger en del arbejde bag. 400 kr. for et par bloomers er måske i den høje ende, men jeg synes virkelig, man får både kvalitet, charme og stil for pengene.

Kvalitet. Meget god – Filippa har som skrevet leget i dem inde og ude, og de er vasket og ser stadig ud som nye i den periode, vi har testet dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch hos Wulff og Konstali